MURGi liikumise- ja heaolutiim on täienenud


20.09.2024
Image
liikumis

Õpilaste liikumishariduse täiendamiseks ja liikumisharjumuste mitmekesistamiseks on MURGi liikumisõpetuse meeskond saanud sellel õppeaastal meeldiva täienduse ning liitunud on lausa mitu oma valdkonna spetsialisti.

Lisaks Maarja Pärnale ja Heiko Väädile on MURGi kollektiiviga liitunud G1 astme Mina 2.0 õpetaja Kistjan Saar ning G2 liikumismoodulite õpetajad Maiken Sarv, Aivar Anniste, Tarmo Tiits ja Viktor Saaron. Lisaks hoiab liikumistegemistel kätt pulsil MURGi liikumist armastav ja toetav koolijuht Raino Liblik.

nagu eelmiselgi aastal, osaleb Mustamäe riigigümnaasium pilootgümnaasiumina üleriigilises programmis Liikuma Kutsuv Kool. Muidu algkooli ja põhikooliastmes levinud programmis on tänase seisuga osalemas ka kolm riigigümnaasiumit: MURG, Viljandi gümnaasium ning Saaremaa riigigümnaasium.

Kui G1 astmes saavad õpilased ülevaate väga erinevatest spordialadest ja liikumispraktikatest, siis G2 astmes valib igaüks vastavalt enda huvidele ja soovidele mooduli, millega tegeletakse süvendatult läbi õppeaasta. G2 astmele suunatud mina 2.0 kursusel käsitletakse aga üleüldisi heaolu, enesejuhtimise, motivatsiooni ja ajajuhtimise teemasid üldise tasakaalustatud elu ja õppimise toetamiseks. Arvestades, et heaolu on üks kooli fookusteemadest, on sel aastal tulemas veelgi mitmekülgsem, põnev ning teadmiste- ja liikumisrohke õppeaasta nii õpilastele kui ka õpetajatele. Ei ole haridust ilma liikumishariduseta!

Uudised


Image
liikumis
20.09.2024
MURGi liikumise- ja heaolutiim on täienenud

MURGi liikumise- ja heaolutiim on täienenud

Õpilaste liikumishariduse täiendamiseks ja liikumisharjumuste mitmekesistamiseks on MURGi...
Image
rektor
18.09.2024
MURGi võistkonnad osalesid edukalt TalTech Rektori Karikal

MURGi võistkonnad osalesid edukalt TalTech Rektori Karikal

Teisipäeval 17.09 toimus TALTECH Rektori Karika ja Eesti üliõpilaste maastiku teatejooksu...
Image
MURG karika võitjad 2023
17.09.2024
MURG karikas stardib 23. septembril

MURG karikas stardib 23. septembril

Ka sel aastal leiab aset kogu õppeaasta jooksul vältav MURG karikas. 23. septembril lükkame võimsa...