Täname teid!


11.06.2024
Image
Täname teid!

„Aeg ei loe midagi. Üks päev võib tähendada palju, ja hulk aastaid mitte midagi. Ainult seal, kus seisavad arengu viidapostid, on toimunud midagi, mis jääb.“ Manfred Kyber

Mustamäe Riigigümnaasiumi esimene päris õppeaasta on saamas lõpupunkti. Mitte ükski algus pole kunagi ainult lihtne või kerge, samuti ka meil. Seda enam on vaade seljataha, tagasi algusesse, vägagi rõõmustav, sest tuleb nentida – kool, eesotssas kooliperega, sai särada uhkelt ja rohkelt.

Meie aastasse mahtus nii palju erinevate valdkondade tegevusi ja üritusi, et sellest nimekirjast saaks eraldi artikli kirjutada. Üritusi toimus nii koolis sees kui ka koolist väljas. Esimese lennu sisseastumisel küsitud sündmused, mis ühes koolis kindlasti õpilaste arvates olema peaks, said suuresti kõik tehtud: Playbox, ball, klassidevahelised spordi- ja muud võistlused, ristimine, heategevusmüük, ühine kaunistamine ja palju muudki. Koolisisese aktiivsuse eest tuleb müts langetada väga paljude õpilaste ees. Eestvedajana suuname tänu MURG-aktiivile. Esimese aastaringi kohta sai muljetavaldavalt tulemuslikult osaletud ka riiklikel võistlustel, sh olümpiaadid ja ainevõistlused, nii mõneski väga edukalt. Kultuurivaldkond suutis esimese aasta kohta tugevalt tolmu üles keerutada ja osaleda nii kooliüritustel kui ka väljaspool hea kvaliteedi ja tulemustega. Rohkelt käidi võistlemas ka toodi koju mitu väärikat võitu erinevatel spordialadel.

Koostöö partneritega on väljakutsuv ning üksteise vajaduste ja ootuste mõistmine võtab aega. Siiski saab aastale tagasi vaadates öelda, et koostöö on kihvt, õpilased on valikmoodulite ja -kursustega väga rahul ja kui pisikesed siia-sinna võnked välja jätta, siis aastalõikes oli kõik hästi toimiv! Täname siinkohal meie partnereid, kes on püüdnud painduda meie koolile toetavas suunas ja panustavad uuenduslikku hariduse tulevikku.

Kõige suurem töövõit on aga ilmselt siiski suhted, sest meie õpilastel on suur rahulolu oma kaasõpilaste ja õpetajate osas. Haridust saab anda mitut moodi, aga parim moodus on üksteisest lugupidamine, austamine ja usaldamine. Selle nimel oleme õppeaasta sees tegutsenud ja väga suuresti ka õnnestunud. Meie õpilane usaldab ja austab oma õpetajat ning õpetaja vastab südamest ja samaga. Meie inimesed on hoitud alates majja astumisest kuni majast väljumiseni ning panus on siin kõigil. 

Meie esimene lend jääb alatiseks esimeseks lennuks ja ainulaadset kooliloomisele kaasa elamise võimalust kogesid eelkõige nende noortega töötanud õpetajad ja koolipere, aga muidugi ka õpilaste pered. Suur tänu kõigile kaasamõtlejaile, sest just nii sündiski meie esimene aasta – hoolega hoitud ja tulevikkuvaatavalt arendatud.

Image
Täname
Image
Täname
Image
Täname teid!
Image
Täname teid!
Image
Täname teid!
Image
Täname teid!
Image
Täname teid!
Image
Täname

Uudised


Image
Valimised!
05.09.2024
Algab õpilasesinduse ja aktiivi valimisperiood

Algab õpilasesinduse ja aktiivi valimisperiood

Pea kogu septembri vältab ÕE ja aktiivi valimiste periood, mis hõlmab nii klassiesindajate, ÕE...
Image
Auhinnasaajad žüriiga
03.09.2024
Õpilasfirmade töötoad päädisid häkatoni ja auhindadega ettevõtlusekspertidelt

Õpilasfirmade töötoad päädisid häkatoni ja auhindadega ettevõtlusekspertidelt

2.-3. septembril toimunud ettevõtluspäevade raames osalesid G2 õpilasfirmade loojad töötubades ning...