Vastuvõtt jätkub vestlusvooruga


10.04.2024
Image
kool

Mustamäe riigigümnaasiumi vastuvõtt jätkub 9. klassi tunnistusel olevate hinnete ja vestluste põhjal. Et tagada vastuvõtuprotsessi võrdsus, testitulemusi tõrgete järel pingerea koostamisel arvesse ei võeta. Koolid on pöördunud vastuvõtukordades sätestatud tingimuste poole ning vastuvõtuga jätkatakse igas koolis eraldi. ​​​​​​

Tallinna Mustamäe Riigigümnaasiumi vastuvõtukorra punkt 2.3 ütleb, et erandolukorras, kui pole võimalik viia läbi kirjalikke teste, toimub vastuvõtt 9. klassi tunnistusel olevate hinnete ja vestluste põhjal.

Hinnetest võtame oma vastuvõtukorra punktile 3.22 tuginedes sisseastumise pingerea koostamisel arvesse kümne õppeaine (eesti keel, kirjandus, ajalugu, matemaatika, bioloogia, geograafia, keemia, füüsika, A-võõrkeel ja B-võõrkeel) kokkuvõtvate hinnete aritmeetilise keskmise.

Kutsume pingerea alusel vestlusele esimesed 600 kandidaati. Pingerea moodustamisel arvestame üldjuhul ainult MURGi 1. eelistuseks märkinud kandidaatidega. 2. eelistuse kandidaate kutsume vestlusele juhul, kui nad saadavad meile läbi sisseastumiskeskkonna motiveeritud sooviavalduse vestluseks ja nende kokkuvõtvate hinnete keskmine tulemus mahub pingerea esimese 600 tulemuse hulka. 

Kutsed sisseastumisvestlustele saadame välja 15. aprillil.

Vestlusele kutsutud kandidaatidele saadetakse peale vestluskutse saamist link keskkonnale, kuhu tuleb hiljemalt 19.04 üles laadida oma motivatsioonikiri.

Sisseastumisvestlused toimuvad 22.-26. aprillil. Erandjuhtudel ja mõjuval põhjusel on kandidaadil võimalik taotleda vestluse aega 18.-19.04 või 29.-30.04.

Peale sisseastumisvestlusi moodustub vastuvõtu pingerida vastavalt kooli vastuvõtukorra punktile 3.24: Erandolukorras, kui pole võimalik viia läbi kirjalikke teste, arvestatakse pingerea punktid põhimõttel, et 9. klassi tunnistuse 10 õppeaine (eesti keel, kirjandus, A-võõrkeel, B-võõrkeel, matemaatika, bioloogia, keemia, füüsika, geograafia ja ajalugu) kokkuvõtvate hinnete keskmine moodustab 50% ja vestluste punktid 50% õpilase punktide kogusummast.

Sisseastujate pingerea alusel saadame hiljemalt 2. mail kutse G1 õppima asumiseks. Kutse saavad pingerea 360 esimest.

Kandidaadil tuleb oma õppijakoht kinnitada hiljemalt 6. mail.

Ülejäänud sisseastumisvestlustel osalenud kandidaadid jäävad ootenimekirja. Ootenimekirjas olijatele saadame pingerea alusel kutseid, kui esialgselt kutse saanute hulgas on kohast loobujaid.

 

Vastuvõtuteemaline suhtlus toimub sisseastumine.ee keskkonnas. Vaata infot ka meie kodulehelt murg.ee/vastuvott.

Vaata kõigi HarTa koolide edasise vastuvõtu infot siit.

Uudised


Image
energia
03.05.2024
Rimi Tervisereede raames tutvustati energiajookide mõju

Rimi Tervisereede raames tutvustati energiajookide mõju

Täna, 3. mail leidis MURGis aset selle õppeaasta viimane Rimi loeng, kus tuli juttu energiajookidest...
Image
estro
03.05.2024
MURGi õpilased pääsesid Estronaudi võistlusel järgmisesse vooru

MURGi õpilased pääsesid Estronaudi võistlusel järgmisesse vooru

Esmaspäeval, 11. märtsil algas Eesti suurim koolinoorte kosmosekonkurss, mille võitjad lendavad juba...
Image
Taiwani delegatsioon
29.04.2024
MURGi külastasid Taiwani haridustöötajad

MURGi külastasid Taiwani haridustöötajad

Aprillis külastas Mustamäe riigigümnaasiumit Taiwani haridustöötajate delegatsioon, kes käis Eestis...