Laienev Mustamäe riigigümnaasium asub õpetajaid värbama


12.01.2024
Image
Piloodid_MURG

MURG ja teised Tallinna riigigümnaasiumid asuvad taas õpetajaid värbama: suurem kandideerimine avaneb 15. jaanuaril. Esimesel õppeaastal alustasid nii Tõnismäe, Mustamäe kui ka Pelgulinna riigigümnaasiumides vaid 10. klassid ning koolid kasvavad järk-järgult. Seetõttu värvatakse koolidesse õpetajaid kolmel esimesel tegevusaastal. 

Nii Mustamäe kui ka Pelgulinna riigigümnaasiumis asus tänavu septembris õppima 360 noort, Tõnismäe riigigümnaasiumis 160 noort. Kolme aastaga kasvavad Mustamäe ja Pelgulinna riigigümnaasium 1080 õpilasega ning Tõnismäe riigigümnaasium ligi 500 õpilasega kooliks. Kõik kolm kooli on mõeldud vaid gümnaasiumiastmele ning hõlmavad õppekavas väga mitmekülgseid valikaineid, et pakkuda noortele võimalikult kvaliteetset ja valikuterohket gümnaasiumiharidust.   

Mustamäe riigigümnaasiumi direktori Raino Libliku hinnangul on kasvufaasis kool edukalt startinud. “Professionaalsete haridustöötajate koostöös on koolile loodud põnev ja 21. sajandi teemadega arvestav õppekava alus, mida tänavu värvatavate kolleegidega edasi arendada. Meie eesmärk on jätkuvalt pakkuda väga head üldharidust, samas on koolil fookusteemad, mis rikastavad Tallinna gümnaasiumiharidust,” sõnas Liblik. 

Tallinna riigigümnaasiumid alustasid koostööga juba rajamisfaasis ning õppetöö käivitati ühise õppekorraldusliku raamiga. Nagu eelmisel kevadel, on ka käesoleval aastal planeeritud Tallinna ja Harjumaa riigigümnaasiumide ühised sisseastumiskatsed õpilastele, mis toimuvad 6. aprillil. Registreerumine sisseastumisele algab 11. märtsil. 

Vaata MURGi pakkumist lähemalt ja kandideeri: murg.ee/tulemeile 

Uudised


Image
liikumis
20.09.2024
MURGi liikumise- ja heaolutiim on täienenud

MURGi liikumise- ja heaolutiim on täienenud

Õpilaste liikumishariduse täiendamiseks ja liikumisharjumuste mitmekesistamiseks on MURGi...
Image
MURG 1 võistkond TalTech Rektori Karikal 2024
18.09.2024
MURGi võistkonnad osalesid edukalt TalTech Rektori Karikal

MURGi võistkonnad osalesid edukalt TalTech Rektori Karikal

Teisipäeval, 17. septembril toimus TalTech Rektori Karika raames Eesti üliõpilaste maastiku...
Image
MURG karika võitjad 2023
17.09.2024
MURG karikas stardib 23. septembril

MURG karikas stardib 23. septembril

Ka sel aastal leiab aset kogu õppeaasta jooksul vältav MURG karikas. 23. septembril lükkame võimsa...