Infotund ja kohtumine kogukonnaga 18. jaanuaril


26.12.2022
Image
Meie kooli väärtused

Tule loodava Tallinna Mustamäe Riigigümnaasiumi KOGUKONNA kohtumisele!

18. jaanuaril 2023 kell 18 toimub TalTechi aulas (Ehitajate tee 5, peamaja) Mustamäe Riigigümnaasiumi kogukonna kohtumine ja infotund.

Vaata videoülekannet siit.

1. septembril 2023 alustab tööd uus riigigümnaasium, kuhu võetakse esimesel aastal vastu 360 10. klassi õpilast (G1). Ootame meiega tutvuma kõiki koolihuvilisi õpilasi, lapsevanemaid ja kogukonna liikmeid. Mustamäe Riigigümnaasiumi direktor Raino Liblik ja õppejuht Karmen Kisel tutvustavad koos juhtõpetajatega loodava kooli õppekorraldust ja vastavad juba tekkinud või tekkivatele küsimustele. Kuna talvine pööripäev on juba olnud ja kevad läheneb kiirrongina, siis hakkab tänastele 9ndikele ja nende vanematele muret valmistama uue kooli valimise ja vastuvõtukatsete teema. Meie kohtumisel räägime ka selle kenasti lahti. Loodava kooli õppekorraldus pakub kindlasti suurt põnevust kõikidele õppijatele, sest õppetöö toimub koostöös paljude partneritega, on võimalusterohke ja vaheldusrikas.

Kogukonnakohtingul tutvustame ka meie partnereid ja tähtsamaid õppekorralduse nüansse. Märksõnadeks: õpilase heaolu ja mõtestatud eneseareng (Mina 2.0), valikkursuste ja -moodulite päev, protsenthindamine, mentorlus ja koostöisus teiste riigigümnaasiumitega.

Leia meid Facebookist ja vaata meie taskuhäälinguid, kus kõik asjaosalised selgitavad eesolevaid suuremaid muutusi ja põnevat koolielu.

Tule julgelt! Tule ise ja võta oma sõbrad ka kaasa!

Uudised


Image
OOROŠO
25.03.2024
MURGi bänd võitis koolibändide Grand Prix

MURGi bänd võitis koolibändide Grand Prix

MURGi koolibänd OOROŠO pälvis nädalavahetusel toimunud koolibändide konkursil peapreemia ja mitmeid...
Image
bänd
17.03.2024
MURGi õpilased said suurepäraseid tulemusi muusikakonkurssidel

MURGi õpilased said suurepäraseid tulemusi muusikakonkurssidel

Mustamäe Riigigümnaasiumi muusikutel on käed tööd täis: nädalavahetusel pälviti mitu tunnustust ja...